Maddi Kültür

9 3. Oturum / Session 3 21.11.2017 Salı / Tuesday Oturum Başkanları / Moderators Prof. Dr. Günay ATALAYER Doç. Dr. Yüksel ŞAHİN Prof. Dr. Hayati BEŞİRLİ “Toplumsal Araştırmaların Nesnesi Olarak Yemek ve Mutfak” “Food and Cuisine as the Object of Social Researches” Prof. Dr. Gülcan SEÇKİN “Televizyon ve Yeni Medyada Yöresel Türk Yemek Kültürlerinin Yeniden Üretimi” “Reproduction of Local Turkish Food Cultures in Television and NewMedia” Doç. Dr. Halil Altay GÖDE “Anadolu Masallarında Yemek ve Yiyecek Kültürü Üzerine Tespitler” “Findings on Food and Food Culture in Anatolian Narratives” Nihal ÇEVİK “Geleneksel Kadın Aşçılar ve Kent Yaşamında Bilgi Deneyim Aktarımı” “The Transference of Knowledge Experiences in Traditional Women’s Cookers and City Life” Zedal KONDAKÇI “Zeytin Ağacının Gölgesinde Zeytin ve Zeytinyağı Kültürü” “The Culture of Olive and Olive Oil in The Shade of Olive Tree” Dr. Ahmet DAĞLI “Ordu Mutfak Kültürü ve Ekoturizm” “Ordu Culinary Culture and Ecotourism”

RkJQdWJsaXNoZXIy NTU4MTc2