Muğla Mutfağı, Muğla Yemek Kitabı
136 137 TEŞEKKÜRLER • Burhan COŞKUN, Şube Müdürü • Adem LEVENT, Dostlar Lokantası/Ula • Alim KANTARLI-Umut KANTARLI, Emek Restoran/Datça • Ayşe ÖZBEY-Şükran SERT, Bodrum Reçel Evi/Bodrum • Cafer ÇETİNER, Hocanın Yeri • Derya KAPÇI, Datça İlçe Halk Kütüphanesi • Hafize KASAP, Ula Belediyesi • Hakan GÖRGÜLÜ, Asardibi Restoran/ Datça • İbrahim ANKARALI-Yasemin ANKARALI, Ciğerci İbo’nun Yeri/Milas • Kemal Belen- Radyocu Kemal’in Yeri/ Ula- Çiçekli • Meral KARAŞEN, Hanımeli Mantı Konağı/Milas • Mesut ÖZMUTLU, Ayana Restoran/ Bodrum • Muhammed ÖZDEMİR, Sardunya Restoran/Marmaris-Selimiye • Mustafa KÖSE, Esenköy Eski Muhtarı/ Fethiye • Orhan DUMANLI, Kısmet Lokantası/ Bodrum • Özcan CAMBAZ, Bodrum Turizm Danışma Bürosu • Öznur ÖZGÜL, Datça İlçe Halk Kütüphanesi • Saadettin ÜNSAL, Süpüroğlu Restoran/ Muğla • Salih BORA, Yazı köyü Muhtarı/ Datça • Süreyya ÖZDEMİR, Fethiye Turizm Danışma Bürosu • Taner AYDIN, Grida Restoran/ Fethiye • Turan TÜLEK, Birtat Lokantası/Ula ACKNOWLEDGMENTS • Adem LEVENT, Dostlar Traditional Restaurant/Ula • Alim KANTARLI-Umut KANTARLI, Emek Traditional Restaurant/Datça • AyşeÖZBEY-Şükran SERT, Bodrum Jam House/Bodrum • Cafer ÇETİNER, Hocanın Yeri • Derya KAPÇI, Datça City Public Library • Hafize KASAP, Ula City Hall • Hakan GÖRGÜLÜ, Asardibi Traditional Restaurant/Datça • İbrahim ANKARALI-Yasemin ANKARALI, Ciğerci İbo’nunYeri/Milas • Kemal Belen- RadyocuKemal’in Yeri/Ula-Çiçekli • Meral KARAŞEN, Hanımeli Mantı Konağı/Milas • Mesut ÖZMUTLU, Ayana Traditional Restaurant/Bodrum • Muhammed ÖZDEMİR, Sardunya Restaurant/Marmaris-Selimiye • Mustafa KÖSE, Esenköy Ex-Muktar/Fethiye • Orhan DUMANLI, Kısmet Restaurant/Bodrum • Özcan CAMBAZ, Bodrum Tourism Information Office • Öznur ÖZGÜL, Datça City Public Library • Saadettin ÜNSAL, Süpüroğlu Restaurant/Muğla • Salih BORA, Yazıköy Mukhtar/Datça • Süreyya ÖZDEMİR, Fethiye Tourism Information Office • TanerAYDIN,Grida Restaurant/Fethiye • Turan TÜLEK, Birtat Restaurant/Ula
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy NTU2NTE2