KAVUT | Kültür Portalı
ARKEOLOJİ VE TARİH
DİL VE EDEBİYAT
ETKİNLİKLER
GELENEKSEL MUTFAK
GEZİLECEK YERLER
HABER VE DUYURULAR
HALK KÜLTÜRÜ
KÜLTÜREL MİRASLARIMIZ
SANAT
NEREDE KONAKLANIR
SEYAHAT HATIRASI
TURİZM AKTİVİTELERİ
MEDYA KÜTÜPHANESİ
İLLERE ÖZEL
ANASAYFA
İLETİŞİM
ANASAYFA
İLETİŞİM HARİTASI
Kültür Atlası
ARTVİN
Türkiye
Anasayfa
KÜLTÜR ATLASI
Kavut - Artvin
Tür:
Dil
Açıklama:
Fırında kurulup dövülen meyve tozuna su katılarak yapılan yiyecek.
Kavrulmuş buğday.
Anahtar Kelimeler:
artvin
halk kültürü
kavut
dil
Görüntülenme Sayısı :
645
Eklenme Tarihi :
27 Şubat 2013 Çarşamba
Güncellenme Tarihi :
20 Ocak 2022 Perşembe