15:00 - 15:30 AÇILIŞ KORTEJİ Festival Alanı
15:30 - 17:30 Gastronomi 3 Duyu Sergisi : Tablodan Tabağa Sergi Çadırı
15:30 - 16:00 AÇILIŞ TÖRENİ Festival Mangalının Yakılması Gastronomi Sahnesi
16:00 - 16:30 AÇILIŞ KONUŞMALARI Gastronomi Sahnesi
16:30 - 17:30 AÇILIŞ SHOWU Cüneyt Asan & Dario Cecchini & Yerel Ustalar Gastronomi Sahnesi
20:00 - 23:00 Canlı Müzik
11:00 - 12:00 Adanalı Şefler Yarışıyor Geleneksel Adana Mutfağında Modern Sunumlar Gatronomi Sahnesi
11:00 - 12:00 YARIŞMA: Ev Hanımları ile Geleneksel Adana Mutfağı Yarışması Gastronomi Sahnesi
11:00 - 12:00 Ev Hanımlarıyla Geleneksel Adana Yemekleri Atölye Çadırı
11:00 - 18:00 Gastronomi 3 Duyu Sergisi : Tablodan Tabağa Sergi Çadırı
12:00 - 13:00 GASTROSHOW Adana'nın Kadın Şefleri Sahnede Gastronomi Sahnesi
12:30 - 13:00 Akdeniz Mutfağında Yerel Lokantaların Önemi Anissa Helou Söyleşi Çadırı
12:00 - 13:00 Lübnan Mutfağı Atölye Çadırı
13:00 - 14:00 Malta Gastroshow Gastronomi Sahnesi
13:00 - 14:00 PANEL Türkiyenin Gastronomi Turizmi Geleceği: Bizi Neler Bekliyor? Moderatör: Osman Serim, MDD Başkan Yrd.,TKKAD Başkan Yrd. T.C. TKB Tanıtım Genel Müd. Temsilcisi Marisa Henderson, UNCTAD Kaya Demirer, TÜRYİD Bşk. Söyleşi Çadırı
13:00 - 14:00 İtalyan Mutfağı Atölye Çadırı
14:00 - 15:00 Peynir Tadımı Atölye Çadırı
15:00 - 16:00 GASTROSHOW Eyüp Kemal Sevinç & KKTC Gastronomi Sahnesi
15:00 - 15:30 Doğal Organik Farkı Prof. Dr. Sertaç Özer Söyleşi Çadırı
15:00 - 15:30 Ekmek Bir Tutkudur Yard. Doç. Dr. Dilistan Shipman Söyleşi Çadırı
15:30 - 16:30 Ev Hanımlarıyla Geleneksel Adana Yemekleri Atölye Çadırı
16:00 - 17:00 GASTROSHOW Yunus Emre Akkor Gastronomi Sahnesi
16:00 - 16:30 Adana'nın Gizli Mutfak Hazineleri Nilahn Aras Söyleşi Çadırı
17:00 - 18:00 GASTROSHOW Ciğerci Ulaş Gastronomi Sahnesi
16:00 - Seyhan Nehri Üzerinde Flyboard - Su - Lazer Işık - Havai Fişek Gösterisi Seyhan Nehri
21:00 - 23:00 Konser Konser Sahnesi
11:00 - 12:00 Yarışma Gastronomi Öğrencileri Yarışıyor Yenlikçi Adana Sokak Lezzetleri Gastronomi Sahnesi
11:00 - 18:00 Gastronomi 3 Duyu Sergisi : Tablodan Tabağa Sergi Çadırı
11:00 - 12:00 Haşim Demirtaş İle Meyve Dekoru Atölye Çadırı
12:00 - 13:00 Gastroshow Danilo Zanna & İtalya Gastronomi Sahnesi
12:00 - 13:00 Adana Mutfağı ve Yerel Ürün Zenginliği - Nilhan Aras Söyleşi Çadırı
12:00 - PANEL Gastronomi Festivalleri : Nitelik mi Nicelik mi ? Moderatör: Zeynep Kakınç, Mutfak Dostları Derneği Başkanı, Gazeteci
Konuşmacılar: Adnan Şahin, Anadolu Halk Mutfağı Derneği Bşk., Yazar, Anadolu Mutfağı Danışmanı Ebru Koralı, TÜRYİD YKÜ, Gastro Ekonomi Zirvesi Organizasyon Kom. Bşk. Hazer Amani
Söyleşi Çadırı
12:00 - 13:00 Malta Mutfağı Atölye Çadırı
13:00 - 14:00 GASTROSHOW Ebru Baybara Demir & Lübnan Gastronomi Sahnesi
13:30 - 14:00 Glüten dost mu düşman mı ? Prof. Dr. Sertaç Özer Söyleşi Çadırı
13:00 - 14:00 Bal Tadımı Ekrem İnal & Ali Kansu Öztürk Atölye Çadırı
14:00 - 15:00 GASTROSHOW Kınalı Eller Geleneksel Adana Mutfağı Gastronomi Sahnesi
14:00 - 15:00 Gastronomi Turizminde Bölgesel Pazarlama Örneği: 3A Örneği Konuşmacılar:Tayyar Zaimoğlu, ÇUKTOB Başkanı, TÜRYİD Yönetim Kurulu Üyesi Ünal Kahraman, Antakya Gastronomi Turizmi Derneği Bşk. Oya Alpay, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Bşk.
Söyleşi Çadırı
14:00 - 15:00 Ev Hanımlarıyla Geleneksel Adana Yemekleri Atölye Çadırı
15:00 - 16:00 GASTROSHOW Yerel Şeflerle Geleneksel Sunumlar Gastronomi Sahnesi
15:00 - 16:00 KKTC Mutfağı Atölye Çadırı
15:30 - 16:30 Osmanlı İmparatorluğu'ndan geriye kalanlar: Yemek kültürü Selanik, İstanbul, Gaziantep, Halep, Kudüs, Kahire ve Tunus arasında nasıl değişti ve gelişti? Rafram Haddad - Tunuslu Şef ve Yemek Kültürü Yazarı Atölye Çadırı
16:00 - 17:00 GASTROSHOW Adana'nın Kadın Şefleri Sahnede Gastronomi Sahnesi
16:30 - 17:00 Bloggerların Gözünden Adana Söyleşi Çadırı
16:00 - 18:00 Ev Hanımlarıyla Geleneksel Adana Yemekleri Atölye Çadırı