Cezerye - Mersin
Havuç yıkanıp temizledikten sonra haşlanır. Kıyma makinesinde püre haline getirilir. Mikser kazanında kaynamakta olan şekerin içine dökülüp karıştırılır. Koyu marmelat haline gelinceye kadar pişirilir. Daha sonra içine tarçın atılır ve seçime göre ceviz, fındık veya Antepfıstığı eklenerek soğumaya bırakılır. Bir gün sonra Hindistan Cevizi eklenerek satışa sunulur.
Atom Cezerye
Görsel Sahibi: Ahmet GÜLLÜ
Atom Cezerye
Görsel Sahibi: Ahmet GÜLLÜ
Yaprak Cezerye
Görsel Sahibi: Ahmet GÜLLÜ
Cezerye
Görsel Sahibi: Ahmet GÜLLÜ
BU İÇERİKLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Görüntülenme Sayısı :
5125
Eklenme Tarihi :
25 Ocak 2013 Cuma
Güncellenme Tarihi :
19 Aralık 2017 Salı