Vişne Hoşafı - Ankara
Vişne Hoşafı Malzemeleri Nelerdir
- 1 kg vişne
- 1 çorba kasesi toz şeker
- 2 litre su
Vişne Hoşafı Nasıl yapılır
Vişneler saplarından ayrılıp temizce yıkanır. Tencereye konulup, su ilave edilerek kaynamaya bırakılır. Kaynadıktan sonra şeker konulup 5-6 dakika daha kaynatılır. Altı kapatılır, soğumaya bırakılır. Servis yapılır.
Kaynak: Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü
Vişne hoşafı
Görsel Sahibi: Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü
BU İÇERİKLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Görüntülenme Sayısı :
4100
Eklenme Tarihi :
08 Ocak 2013 Salı
Güncellenme Tarihi :
25 Ocak 2022 Salı