Patlıcan Kebabı  - Denizli
                
                
                    Patlıcan Kebabı Malzemeleri Nelerdir
	- 1 kg patlıcan
 
	- 3 adet domates
 
	- 3 adet biber
 
	- 2 adet soğan
 
	- 1 kg. kuşbaşı et
 
	- 1 bardak sıvı yağ
 
	- Tereyağı
 
	- Tuz, karabiber
 
Patlıcan Kebabı Nasıl Yapılır
Bir tencerede kuşbaşı et tereyağı ile kavrulur, salça ilave edilip pişirilir. Patlıcanlar soyulur ve dilimlenerek kızartılır. Kızaran patlıcanlar bir tepsiye döşenir. Pişen etler patlıcanın üzerine dökülür. Üzeri yeşilbiber ve domatesle süslenir. Tuz ve karabiber ekilir ve fırında pişirilir. 
Tarif: Neriman AKYÜZ Denizli Kültür ve Turizm Müdürlüğü Yöresel Yemek Yarışması
                 
                
                    
	
                        
                        
                            
                                    
                                        
                                        
                                            
                                            
                                        
                                    
                                
                                    
                                        
                                        
                                            
Patlıcan Kebabı
                                            Görsel Sahibi: Denizli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü
                                        
                                    
                                
                         
                        
                        
                    
 
                    
                    
                    
                    
                        BU İÇERİKLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
                        
                     
                 
                
                
             
            
            
                
                    Görüntülenme Sayısı :
                        5939   
                            Eklenme Tarihi :
                                21 Şubat 2013 Perşembe   
                            Güncellenme Tarihi :
                                25 Ekim 2022 Salı