Oğlak Çevirme - Aydın
Oğlak Çevirme Malzemeleri Nelerdir
- 1 adet oğlak
- 1 çay bardağı yağ
Oğlak Çevirme Nasıl Hazırlanır
Temizlendikten sonra ağaç şişe geçirilen oğlak ince temiz bir telle şişe bağlanır ve fırçayla her tarafı yağlanır. Çevirerek ve ara sıra üzeri yağlanarak odun ateşinin karşısında 1,5 saat pişirilir ve eriyen yağlar alttaki sinilere akar. Kebap parçalanarak servise sunulur.
Kaynak: İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü
Fotoğraf:
Görsel Sahibi: Ali Murat Coruk
BU İÇERİKLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Görüntülenme Sayısı :
6230
Eklenme Tarihi :
04 Mart 2013 Pazartesi
Güncellenme Tarihi :
22 Şubat 2022 Salı