Fasulye Turşusu Kavurması - Ordu
Fasulye Turşusu Kavurması İçin Gerekli Malzemeler:
- 1 tabak fasulye turşusu
- 2 orta büyüklükte kuru soğan
- yağ
Fasulye Turşusu Kavurması Yapılışı:
İnce kıyılmış soğan yağda pembeleşinceye kadar kavrulur. Üzerine önceden tuzu çıkarılmış fasulye turşusu katılarak karıştırılır. Bir süre daha kavrulduktan sonra servise hazır hale gelir.
Kaynak: Ordu Mutfak Kültürü Kitabı
Ordu Geleneksel Mutfak
Fasulye Turşusu Kavurması
Görsel Sahibi:
Ordu İl Kültür Müdürlüğü
BU İÇERİKLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Görüntülenme Sayısı :
4567
Eklenme Tarihi :
22 Ağustos 2013 Perşembe
Güncellenme Tarihi :
27 Mart 2020 Cuma