Çökel - Ankara
                
                
                    Çökel Malzemeleri Nelerdir
	- Kemikli et
 
	- Su
 
	- Karabiber
 
	- Tuz
 
Çökel Nasıl Yapılır
Kemikli et ve yarım su bardağı su çömleğe konulup, kısık ateşte etler pişene kadar pişirilir.
Kaynak: Ankara Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Ankara Yemekleri (2012)
                 
                
                    
	
                        
                        
                            
                                    
                                        
                                        
                                            
Çökel
                                            Görsel Sahibi: Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü
                                        
                                    
                                
                         
                        
                        
                    
 
                    
                    
                    
                    
                        BU İÇERİKLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
                        
                     
                 
                
                
             
            
            
                
                    Görüntülenme Sayısı :
                        7859   
                            Eklenme Tarihi :
                                04 Ocak 2013 Cuma   
                            Güncellenme Tarihi :
                                25 Ocak 2022 Salı