­ KAVURMA | Kültür Portalı

Kavurma - Denizli

Kavurma Malzemeleri Nelerdir

  • 1 kg nohut
  • 2 kg et
  • 100 g tereyağı
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 10 g tuz
  • 1 adet soğan

Kavurma Nasıl Yapılır

Et yıkanır ve bir tencereye konur. Az piştikten sonra nohut ve doğranmış soğan ilave edilir. Pişerken tereyağı, tuz ve karabiber ilave edilir. 2 saat kadar hafif ateşte pişirilir.

Tarif: Yüksel KÖSEOĞLU Denizli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Yöresel Yemek Yarışması

Görüntülenme Sayısı : 2726    Eklenme Tarihi : 25 Şubat 2013 Pazartesi    Güncellenme Tarihi : 02 Kasım 2022 Çarşamba