­ PEKMEZLİ KABAK AŞI | Kültür Portalı

Pekmezli Kabak Aşı - Denizli

Pekmezli Kabak Aşı Malzemelri Nelerdir

  • 1 kg  kabak
  • ½ kg pekmez
  • 2 baş soğan
  • 2 kaşık zeytinyağı
  • 250 ml su

Pekmezli Kabak Aşı Nasıl Yapılır

Soğanlar ince ince doğranır ve yağda kavrulur. Üzerine su ve pekmez ilave edilip, kaynadıktan sonra doğranmış olan kabaklar ve tuz ilave edilerek pişirilir. 

Tarif: Fadime SAÇMAZ Denizli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Yöresel Yemek Yarışması

Görüntülenme Sayısı : 4657    Eklenme Tarihi : 25 Şubat 2013 Pazartesi    Güncellenme Tarihi : 01 Kasım 2022 Salı