İşkembe Çorbası - Samsun
                
                
                    İşkembe Çorbası
İşkembe Çorbası İçin Gerekli Malzemeler Nelerdir?
	- 350 gr işkembe
 
	- 1 yemek kaşığı un
 
	- 1 çay bardağı sıvı yağ
 
	- 1 kahve fincanı sirke
 
	- 4 diş sarımsak
 
	- Tuz
 
İşkembe Çorbası Nasıl Hazırlanır?
İşkembe iyice temizlenir. Parça parça doğranıp tuzlu suda pişirilir. İyice pişince süzülür. İnce ince kıyılır. Suyu ayrı bir kaba alınır. Un sıvı yağda kavrulur. Pembeleşince içine işkembe ve suyu ilave edilip kaynatılır. Sirke ve dövülmüş sarımsak kaynayan işkembenin içine konularak ateşten alınır.
 
Kaynak: Samsun Yemekleri Kitabı
                 
                
                    
	
                        
                        
                            
                                    
                                        
                                        
                                            
işkembe çorbası
                                            Görsel Sahibi: Samsun Yemek Kitabı
                                        
                                    
                                
                         
                        
                        
                    
 
                    
                    
                    
                    
                        BU İÇERİKLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
                        
                     
                 
                
                
             
            
            
                
                    Görüntülenme Sayısı :
                        9678   
                            Eklenme Tarihi :
                                13 Mayıs 2019 Pazartesi   
                            Güncellenme Tarihi :
                                11 Eylül 2019 Çarşamba