Kestaneli Un Helvası - Zonguldak
Kestaneli Un Helvası
Kestane Un Helvası İçin Gerekli Malzemelr Nelerdir?
500 gr un
500 gr fırınlanmış kestane içi
250 gr ayçiçek yağı
500 ml süt
500 ml su
Kestane Reçeli Nasıl Hazırlanır?
Bir tencerede yağla unu kavurunuz.
Fırınlanmış kestane içlerini ekleyiniz ve 5 dk daha kavurunuz.
Toz şekeri ilave ediniz.
Süt ve suyu aynı anda hızlıca karıştırınız.
Bir dk daha pişirdikten sonra ateşten alın, 30 dk. dinlendirin ve servis ediniz.
Kaynak: Batı Karadeniz kalkınma Ajansı
Kestaneli Un Helvası
Görsel Sahibi: Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı
BU İÇERİKLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Görüntülenme Sayısı :
3895
Eklenme Tarihi :
06 Mayıs 2019 Pazartesi
Güncellenme Tarihi :
06 Mayıs 2019 Pazartesi