Kuru Kayısı Hoşafı - Isparta
                
                
                    Kuru Kayısı Hoşafı Malzemeleri Nelerdir                                                                         
4-6 Kişilik - Hazırlama Süresi: 30 dakika
1 küçük kase kuru kayısı
1 çay bardağı toz şeker
3 su bardağı su
Kuru Kayısı Hoşafı Nasıl Yapılır
Kayısı ayıklanarak yıkanır. Bir tencerede su ve şeker kaynatılır. Kaynamakta olan şekerli suya, kayısılar eklenerek kaynatılmaya devam edilir. Kayısılar piştikten sonra soğumaya bırakılır. Hoşaf soğuduktan sonra kâselere konularak servis yapılır.
Kaynak: Isparta İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü
                 
                
                    
	
                        
                        
                            
                                    
                                        
                                        
                                            
Kuru Kayısı Hoşafı
                                            Görsel Sahibi: Isparta İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü
                                        
                                    
                                
                         
                        
                        
                    
 
                    
                    
                    
                    
                        BU İÇERİKLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
                        
                     
                 
                
                
             
            
            
                
                    Görüntülenme Sayısı :
                        12689   
                            Eklenme Tarihi :
                                29 Mart 2018 Perşembe   
                            Güncellenme Tarihi :
                                07 Temmuz 2023 Cuma