Papaz Yahni - Kütahya
                
                
                    Papaz Yahni Malzemeleri Nelerdir
	- 1,5 kg koyun incik eti
 
	- 10-15 adet dikmecik soğan
 
	- 2 baş sarımsak
 
	- ½ fincan sirke
 
	- Karabiber
 
	- Kırmızıbiber
 
	- Tarçın
 
	- Yenibahar
 
Papaz Yahni Nasıl Yapılır
Etler bir tencerede haşlanır. İyice pişirince tencereden başka bir yere alınır. Suyun içine soğan ve sarımsak atılır. Yumuşayıncaya kadar haşlanır. Kenara ayırdığımız haşlanmış etler de tekrar tencereye konur, baharatları ilave edilerek 10-15 dakika kaynatılır. En son ½ fincan sirke ilavesi ile servise hazır olur. Sunum sıcak olarak servis yapılır.
                 
                
                    
	
                        
                        
                            
                                    
                                        
                                        
                                            
Papaz Yahni
                                            Görsel Sahibi: Kütahya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü
                                        
                                    
                                
                         
                        
                        
                    
 
                    
                    
                    
                    
                        BU İÇERİKLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
                        
                     
                 
                
                
             
            
            
                
                    Görüntülenme Sayısı :
                        4406   
                            Eklenme Tarihi :
                                27 Şubat 2013 Çarşamba   
                            Güncellenme Tarihi :
                                09 Mayıs 2024 Perşembe