Gürcü Kavurması - Ordu
                
                
                    Gürcü Kavurması
Gürcü Kavurması İçin Gerekli Malzemeler Nelerdir?
	- 750 gr kuşbaşı et
 
	- 2 baş soğan
 
	- 2 kaşık salça
 
	- 1 baş sarımsak
 
	- 3 tatlı kaşığı kinzi (kişniş)
 
	- zabrana baharat çeşidi
 
	- ceviz
 
	- 6 yemek kaşığı kavrulmuş mısır unu 
 
	- tuz, kırmızı pul biber
 
	- tereyağ
 
 
Gürcü Kavurması Nasıl Yapılır?
Önce kuşbaşı et suyunu çekene kadar pişirilip ardından soğan salça eklenir.  Piştikten sonra kinzi, sarımsak, zaprana, kırmızı biber, ceviz içi, mısır unu kavurması ilave edilir.  Sıcak su eklenerek pişirilir.
 
                 
                
                    
	
                        
                        
                            
                                    
                                        
                                        
                                            
Gürcü Kavurması
                                            Görsel Sahibi: Ordu İl Kültür Müdürlüğü
                                        
                                    
                                
                         
                        
                        
                    
 
                    
                    
                    
                    
                        BU İÇERİKLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
                        
                     
                 
                
                
             
            
            
                
                    Görüntülenme Sayısı :
                        19252   
                            Eklenme Tarihi :
                                26 Ağustos 2013 Pazartesi   
                            Güncellenme Tarihi :
                                16 Mayıs 2019 Perşembe