Soğanlama - Isparta
                
                
                    Soğanlama Malzemeleri Nelerdir (4-6 Kişilik)              
	- 5-6 adet yumurta
 
	- 1 demet maydanoz
 
	- 1 demet yeşil soğan
 
	- Yarım limon suyu
 
	- 3 çorba kaşığı zeytinyağı
 
	- Tuz
 
Soğanlama Nasıl Yapılır 
Yumurtalar katı olarak pişirilip kabukları soyulur. Geniş bir kâse içine, küp şeklinde doğranır. Soğan ve maydanoz ayıklanıp yıkanarak başka bir kabın içine incecik doğranır. Tuzu, yağı ve limonu ilave edilerek iyice harmanlanıp yumurtaların üzerine dökülür. Yumurtaları dağıtmadan karıştırılarak servis yapılır.
Kaynak: İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü
Isparta Geleneksel Mutfak
                 
                
                    
	
                        
                        
                            
                                    
                                        
                                        
                                            
Soğanlama
                                            Görsel Sahibi: Isparta İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü
                                        
                                    
                                
                         
                        
                        
                    
 
                    
                    
                    
                    
                        BU İÇERİKLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
                        
                     
                 
                
                
             
            
            
                
                    Görüntülenme Sayısı :
                        4647   
                            Eklenme Tarihi :
                                20 Mart 2018 Salı   
                            Güncellenme Tarihi :
                                25 Mayıs 2023 Perşembe