Fırın Kurusu Fasulyesi Kavurması - Giresun
                
                
                    Fırın Kurusu Fasulyesi Kavurması Malzemeleri Nelerdir
	- 1 kg fırın kuru fasulye
 
	- 2-3 adet soğan
 
	- 2 çorba kaşığı tereyağı
 
	- Tuz
 
Fırın Kurusu Fasulyesi Nasıl Yapılır
Kurutulumuş fasulye yıkanır ve haşlanır. Soğanlar ince ince doğranarak pembelesinceye dek kavrulur. Haşlanan fasulyeler soğana ilave edilir. Tuz eklenir. 5-10 dk. daha kavrulur. Sıcak olarak servis yapılır.
KAYNAK: Giresun Valiliği, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Giresun Yemekleri Kitabı.
                 
                
                    
	
                        
                        
                            
                                    
                                        
                                        
                                            
Fırın Kurusu Fasulyesi Kavurması
                                            Görsel Sahibi: İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü
                                        
                                    
                                
                         
                        
                        
                    
 
                    
                    
                    
                    
                        BU İÇERİKLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
                        
                     
                 
                
                
             
            
            
                
                    Görüntülenme Sayısı :
                        10795   
                            Eklenme Tarihi :
                                21 Mart 2013 Perşembe   
                            Güncellenme Tarihi :
                                21 Mart 2023 Salı