Çoban Pilavı - Isparta
                
                
                    Çoban Pilavı Malzemeleri Nelerdir                                                                                   
 6-8 Kişilik – Pişirme Süresi: 20 dakika        
	- 1 su bardağı bulgur
 
	- 4 adet sivri biber
 
	- 1 adet kuru soğan
 
	- 4 çorba kaşığı sıvı yağ
 
	- 1 adet orta boy patates
 
	- 2 adet orta boy domates
 
	- 2 su bardağı kaynamış koyun sütü veya su
 
	- Tuz
 
Çoban Pilavı Nasıl Yapılır
İnce doğranmış soğan yağda kavrulur. Soğan hafif pembeleşince içine doğranmış biber ve bulgur katılarak üç veya dört dakika daha kavrulur. Süt, nohut büyüklüğünde doğranmış patates, kabuğu soyularak ince doğranmış domates ve tuz ilave edilerek pişirilir. Dinlendirildikten sonra servis yapılır.
  Kaynak: Isparta İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü
                 
                
                    
	
                        
                        
                            
                                    
                                        
                                        
                                            
Çoban Pilabı
                                            Görsel Sahibi: Isparta İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü
                                        
                                    
                                
                         
                        
                        
                    
 
                    
                    
                    
                    
                        BU İÇERİKLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
                        
                     
                 
                
                
             
            
            
                
                    Görüntülenme Sayısı :
                        7971   
                            Eklenme Tarihi :
                                19 Mart 2018 Pazartesi   
                            Güncellenme Tarihi :
                                15 Ağustos 2023 Salı