Kakırdak - Isparta
                
                
                    Kakırdak Malzemeleri Nelerdir                                                      
	- Büyük ve küçükbaş hayvanlarının iç yağları
 
Kakırdak Nasıl Yapılır
Hayvandan çıkan iç yağları ince ince kıyılarak geniş bir tavada iyice kızarana kadar kavrulur. Bir süzgece dökülerek yağ kısmı akıtılır. Süzgecin üzerinde kalan kavrulmuş yağ parçaları (kakırdak) serin yerde muhafaza edilir.  
Kaynak: Isparta İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü
                 
                
                    
	
                        
                        
                            
                                    
                                        
                                        
                                            
Kakırdak
                                            Görsel Sahibi: Isparta İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü
                                        
                                    
                                
                         
                        
                        
                    
 
                    
                    
                    
                    
                        BU İÇERİKLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
                        
                     
                 
                
                
             
            
            
                
                    Görüntülenme Sayısı :
                        4494   
                            Eklenme Tarihi :
                                29 Mart 2018 Perşembe   
                            Güncellenme Tarihi :
                                07 Temmuz 2023 Cuma