Cevizli Keşli Yayım - Karabük
Cevizli Keşli Yayım Malzemeleri Nelerdir
- 1,5 kg ev yapımı yayım (erişte)
- 250 g ceviz içi
- 100 g keş
- 200-250 g tereyağı
- Yeterince tuz
Cevizli Keşli Yayım Nasıl Yapılır
Derince bir tencerede su kaynatılıp erişteler haşlanır. Piştikten sonra suyu süzülüp tabağa alınır. Ceviz ve keşle servise hazırlanır. Bunu da üzerine kızdırılmış tereyağı gezdirilir. Sıcak ikram edilir.
Cevizli Keşli Yayım
Görsel Sahibi: Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı
Hamur İşi ve Börekler
BU İÇERİKLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Görüntülenme Sayısı :
3773
Eklenme Tarihi :
08 Mayıs 2019 Çarşamba
Güncellenme Tarihi :
24 Ekim 2023 Salı