Tereyağlı Uzun Pakla - Karabük
Tereyağlı Uzun Pakla Malzemeleri Nelerdir
- 1 kg taze fasulye (pakla)
- 100 g tereyağı
- Yeteri kadar su ve
- Tuz
- Karabiber
Tereyağlı Uzun Pakla Nasıl Yapılır
Fasulyeler kırılmadan uçları ve kılçıkları temizlenir. Uygun bir tencereye dizilir. Üzerine yeterince su koyulur. Karıştırmadan ağzı kapalı olarak kısık ateşte pişirilir. Üzerine kızdırılmış tereyağı dökülür. Sıcak servis yapılır.
Tereyağlı Uzun Pakla
Görsel Sahibi: Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı
BU İÇERİKLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Görüntülenme Sayısı :
6125
Eklenme Tarihi :
08 Mayıs 2019 Çarşamba
Güncellenme Tarihi :
24 Ekim 2023 Salı