Patlıcanlı Yoğurt - Malatya
Patlıcanlı Yoğurt Malzemeleri Nelerdir
- 2 adet patlıcan
- 1 kase yoğurt
- 2-3 diş sarımsak
- Kızartmak için sıvı yağ
Patlıcanlı Yoğurt Nasıl Yapılır
Patlıcan boyuna soyulur. Soyulduktan sonra tuzlu suya bırakılır. Tuzlu sudan alınan patlıcanlar bir bezin arasına konularak suyu çektirilir. Patlıcanlar yağda kızartılır. Üzerine sarımsaklı yoğurt ve tereyağı dökülerek yenir.
BU İÇERİKLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Görüntülenme Sayısı :
438
Eklenme Tarihi :
20 Şubat 2013 Çarşamba
Güncellenme Tarihi :
22 Temmuz 2024 Pazartesi