Ferfene - Tokat
Ferfene
Ferfene Yapmak İçin Gerekli Malzemeler Nelerdir?
1 kg kuşbaşı et
Dilimlenmiş ev ekmeği
Tuz
Ferfene Nasıl Hazırlanır?
Tencereye et konulur ve iyice kavrulur, tuz eklenir. Etin üzerine çıkacak kadar kaynayan su etin üzerine ilave edilerek yarı suyunu çekinceye kadar pişirilir. Tepsiye dilimlenmiş ev ekmekleri dizilir. Üzerine sulu et dökülür. Sıcakken servis edilir.
Kaynak: İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Arşivi
Ferfene
Görsel Sahibi: Ömer IŞIDAN
Ferfene
Görsel Sahibi: Ömer IŞIDAN
BU İÇERİKLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Görüntülenme Sayısı :
5404
Eklenme Tarihi :
20 Şubat 2013 Çarşamba
Güncellenme Tarihi :
07 Mayıs 2019 Salı