Isırgan Çorbası - Trabzon
Isırgan Çorbası
Isırgan Çorbası İçin Gerekli Malzemeler Nelerdir ?
- 2 baş kuru soğan
- 300 gr fasulye turşusu ( 1 çorba kasesi kadar)
- 1 çay bardağı sıvıyağ
- ½ pul bibe
Isırgan Çorbası Nasıl Yapılır ?
Soğanlar yarım ay şeklinde doğranır bir tencerede yağda kavrulur içerisine pul biber, ince doğranmış fasulye turşusu ilave edilir. Orta ısı da 5-10 dakika pişirilir. Sıcak olarak servis edilir. Arzu edilirse karışık turşu ile hazırlanır. Afiyet olsun.
Isırgan Çorbası
Görsel Sahibi: İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü
BU İÇERİKLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Görüntülenme Sayısı :
4636
Eklenme Tarihi :
18 Haziran 2014 Çarşamba
Güncellenme Tarihi :
21 Mayıs 2019 Salı