Lokma - Bartın
                
                
                    Lokmaya  gabartma da denilmektedir.
Lokma Malzemeleri Nelerdir
	- Hamuru İçin
 
	- 1 adet yumurta
 
	- 2 su bardağı süt
 
	- 4 su bardağı su
 
	- 1 paket yaş maya
 
	- Tuz
 
	- Aldığı kadar un
 
       Kızartmak İçin
Lokma Nasıl Yapılır
 Hamuru için gerekli bütün malzemeler karıştırılır. Mayalanması için 1 saat bekletilir. Hamur küçük parçalar halinde kaşıkla alınarak kızan sıvıyağın içine atılır. Kızaran hamurlar sıvıyağdan çıkarılır ve servis edilir.
                 
                
                    
	
                        
                        
                            
                                    
                                        
                                        
                                            
Lokma
                                            Görsel Sahibi: Bartın İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü
                                        
                                    
                                
                         
                        
                        
                    
 
                    
                        
                            
                            Hamur İşi ve Börekler
                        
                        
                     
                    
                    
                    
                        BU İÇERİKLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
                        
                     
                 
                
                
             
            
            
                
                    Görüntülenme Sayısı :
                        9992   
                            Eklenme Tarihi :
                                07 Ekim 2013 Pazartesi   
                            Güncellenme Tarihi :
                                22 Mart 2022 Salı