Çabut Aşı - Denizli
Çabut Aşı Malzemeleri Nelerdir
- Yarım çay bardağı zeytinyağı
- 1 adet soğan
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 yemek kaşığı salça
- 2 bardak su
- 1 çay bardağı bulgur
- 250 g bağ yaprağı
Çabut Aşı Nasıl Yapılır
Soğanlar ince ince doğranır ve bir tencerede yağda kavrulur.1 kaşık salça, su ve tuz ilave edilir. Kaynamakta olan karışımın içine bulgur ve bağ yaprağı ilave edilir ve 30 dakika pişirilir.
Tarif: Pervin CİHAN Denizli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Yöresel Yemek Yarışması
BU İÇERİKLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Görüntülenme Sayısı :
3581
Eklenme Tarihi :
25 Şubat 2013 Pazartesi
Güncellenme Tarihi :
02 Kasım 2022 Çarşamba