Fasulye Kavurması - Malatya
Fasulye Kavurması Malzemeleri Nelerdir
- 1/2 kg taze fasulye
- 3 adet yumurta
- 2 adet kuru soğan
- Tuz
Fasulye Kavurması Nasıl Yapılır
Taze fasulye ayıklandıktan sonra doğranır ve bir tencereye konur. Suyu eklendikten sonra kaynamaya bırakılır. Tuzu eklenir. Haşlanması bittikten sonra suyu süzdürülür. Başka bir yerde tavada iki baş soğan doğranıp kavrulur ve fasulyeye eklenir. Birlikte birkaç dakika karıştırılarak pişirilir. Bu işlem de bittikten sonra üzerine yumurtalar kırılır. Yumurtalar pişince ateşten indirilir.
BU İÇERİKLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Görüntülenme Sayısı :
637
Eklenme Tarihi :
20 Şubat 2013 Çarşamba
Güncellenme Tarihi :
19 Ağustos 2024 Pazartesi