Haside Tatlısı - Ankara
                
                
                    Haside Tatlısı Malzemeleri Nelerdir
	- 1 su bardağı un
 
	- 3 su bardağı su
 
	- 1 su bardağı süt
 
	- 1 kase şeker
 
	- Tereyağı
 
Haside Nasıl Yapılır
Un kavrulur. Su ve süt ilave edilir. İyice karıştırıldıktan sonra bir kase şeker eklenir. Muhallebi kıvamına geldikten sonra tepsiye dökülür. Üzerine kızdırılmış tereyağı gezdirilir.
Kaynak: Ankara Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Ankara Yemekleri (2012)
                 
                
                    
	
                        
                        
                            
                                    
                                        
                                        
                                            
Haside
                                            Görsel Sahibi: Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü 
                                        
                                    
                                
                         
                        
                        
                    
 
                    
                    
                    
                    
                        BU İÇERİKLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
                        
                     
                 
                
                
             
            
            
                
                    Görüntülenme Sayısı :
                        6779   
                            Eklenme Tarihi :
                                08 Ocak 2013 Salı   
                            Güncellenme Tarihi :
                                25 Ocak 2022 Salı