Pekmezli Kabak Aşı - Denizli
Pekmezli Kabak Aşı Malzemelri Nelerdir
- 1 kg kabak
- ½ kg pekmez
- 2 baş soğan
- 2 kaşık zeytinyağı
- 250 ml su
Pekmezli Kabak Aşı Nasıl Yapılır
Soğanlar ince ince doğranır ve yağda kavrulur. Üzerine su ve pekmez ilave edilip, kaynadıktan sonra doğranmış olan kabaklar ve tuz ilave edilerek pişirilir.
Tarif: Fadime SAÇMAZ Denizli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Yöresel Yemek Yarışması
pekmezli kabak aşı
Görsel Sahibi: Denizli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü
BU İÇERİKLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Görüntülenme Sayısı :
4433
Eklenme Tarihi :
25 Şubat 2013 Pazartesi
Güncellenme Tarihi :
01 Kasım 2022 Salı