Pekmezli Kabak Aşı  - Denizli
                
                
                    Pekmezli Kabak Aşı Malzemelri Nelerdir
	- 1 kg  kabak
 
	- ½ kg pekmez
 
	- 2 baş soğan
 
	- 2 kaşık zeytinyağı
 
	- 250 ml su
 
Pekmezli Kabak Aşı Nasıl Yapılır
Soğanlar ince ince doğranır ve yağda kavrulur. Üzerine su ve pekmez ilave edilip, kaynadıktan sonra doğranmış olan kabaklar ve tuz ilave edilerek pişirilir. 
Tarif: Fadime SAÇMAZ Denizli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Yöresel Yemek Yarışması
                 
                
                    
	
                        
                        
                            
                                    
                                        
                                        
                                            
pekmezli kabak aşı
                                            Görsel Sahibi: Denizli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü
                                        
                                    
                                
                         
                        
                        
                    
 
                    
                    
                    
                    
                        BU İÇERİKLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
                        
                     
                 
                
                
             
            
            
                
                    Görüntülenme Sayısı :
                        5614   
                            Eklenme Tarihi :
                                25 Şubat 2013 Pazartesi   
                            Güncellenme Tarihi :
                                01 Kasım 2022 Salı