Tosmankara - Isparta
Tosmankara Malzemeleri Nelerdir
- 2 su bardağı un
- 150 g tereyağ
- 1 su bardağı pekmez
- 1 su Bardağı dövülmüş ceviz
Tosmankara Nasıl Yapılır
Un yağda kavrulur. Pekmez kaynatılarak kavrulan unun üzerine dökülür. İçine dövülmüş ceviz eklenerek karıştırılır. Soğuduktan sonra elle yoğrulup parmaktan kalın rulolar halinde yuvarlanarak servise hazır hale getirilir.
Kaynak: Isparta İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü
Tosmankara
Görsel Sahibi: Isparta İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü
BU İÇERİKLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Görüntülenme Sayısı :
4203
Eklenme Tarihi :
27 Mart 2018 Salı
Güncellenme Tarihi :
20 Haziran 2023 Salı