Kenger Cacığı - Hakkari
                
                
                    Kenger Cacığı Malzemeleri Nelerdir
	- 600 g süzme yoğurt
 
	- 200 g haşlanmış kenger pancarı
 
	- 3 adet yeşil biber
 
	- 1 demet maydanoz
 
Kenger Cacığı Nasıl Yapılır
Kenger pancarı doğranarak haşlanır, soğumaya bırakılır. Soğuyunca derin bir kaba alınır. Yeşil biber ve maydanoz doğranarak ilave edilir. Son olarak  süzme yoğurt eklenir ve tüm malzemeler karıştırılarak servis edilir.
Kaynak: Hakkari İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü
                 
                
                    
	
                        
                        
                            
                                    
                                        
                                        
                                            
Kenger Cacığı
                                            Görsel Sahibi: Hakkari İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü
                                        
                                    
                                
                         
                        
                        
                    
 
                    
                        
                            
                            Salatalar ve Turşular
                        
                        
                     
                    
                    
                    
                        BU İÇERİKLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
                        
                     
                 
                
                
             
            
            
                
                    Görüntülenme Sayısı :
                        5256   
                            Eklenme Tarihi :
                                20 Şubat 2017 Pazartesi   
                            Güncellenme Tarihi :
                                19 Nisan 2023 Çarşamba