Soğanlı Cacık - Hakkari
Soğanlı Cacık Malzemleri Nelerdir
- 1/2 kg süzme yoğurt
- 1 baş soğan
- 1/2 demet dereotu
- 1/2 demet maydanoz
- Tuz
Soğanlı Cacık Nasıl Yapılır
Soğan ince ince doğranıp tuzlanır. Dereotu ve maydanoz da ince doğranarak derin bir kapta yoğurt ile karıştırılır. Su eklenerek kıvam verilen cacığa son olarak tuzda bekletilen soğanlar eklenir.
Kaynak: Hakkari İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü
Soğanlı Cacık
Görsel Sahibi: Hakkari İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü
BU İÇERİKLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Görüntülenme Sayısı :
4824
Eklenme Tarihi :
20 Şubat 2017 Pazartesi
Güncellenme Tarihi :
17 Nisan 2023 Pazartesi