Bütün Et Yemeği - Karabük
Bütün Et Yemeği Malzemeleri Nelerdir
- 3 kg kemikli parça dana eti
- 1.5 yemek kaşığı salça
- 1 demet ince kıyılmış maydanoz
Bütün Et Yemeği Nasıl Yapılır
Dana etinin kemikli parçaları bir tencerede kendi suyunu çekene kadar kaynatılır. Sonra salça ve et birlikte kavrulur. Üzerine su koyulup iyice karıştırılarak pişirilir. Piştikten sonra sulu olarak servis tepsisine alınır.
(Arzuya göre üzerine bol maydanoz serpilerek servise sunulur.)
Bütün Et Yemeği
Görsel Sahibi: Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı
BU İÇERİKLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Görüntülenme Sayısı :
3620
Eklenme Tarihi :
08 Mayıs 2019 Çarşamba
Güncellenme Tarihi :
24 Ekim 2023 Salı