Bütün Et Yemeği  - Karabük
                
                
                    Bütün Et Yemeği Malzemeleri Nelerdir
	- 3 kg kemikli parça dana eti
 
	- 1.5 yemek kaşığı salça 
 
	- 1 demet ince kıyılmış maydanoz
 
Bütün Et Yemeği Nasıl Yapılır
Dana etinin kemikli parçaları bir tencerede kendi suyunu çekene kadar kaynatılır. Sonra salça ve et birlikte kavrulur. Üzerine su koyulup iyice karıştırılarak pişirilir. Piştikten sonra sulu olarak servis tepsisine alınır. 
(Arzuya göre üzerine bol maydanoz serpilerek servise sunulur.) 
 
                 
                
                    
	
                        
                        
                            
                                    
                                        
                                        
                                            
Bütün Et Yemeği
                                            Görsel Sahibi: Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı
                                        
                                    
                                
                         
                        
                        
                    
 
                    
                    
                    
                    
                        BU İÇERİKLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
                        
                     
                 
                
                
             
            
            
                
                    Görüntülenme Sayısı :
                        4676   
                            Eklenme Tarihi :
                                08 Mayıs 2019 Çarşamba   
                            Güncellenme Tarihi :
                                24 Ekim 2023 Salı