Sac Kebabı - Malatya
Sac Kebabı Malzemeleri Nelerdir
- 1 kg kuşbaşı et
- Bir parça kuyruk yağı
- 3-4 adet domates
- 7-8 adet yeşil biber
- Tuz
Sac Kebabı Nasıl Yapılır
Et kuşbaşı büyüklüğünde parçalanır. Ekmek sacının içi yukarıya çevrilir. Bu iç kısmında kuyruk yağı eritilir. Yağ eriyince parçalanan et yavaş yavaş karıştırılarak pişirilir. Pişmek üzereyken domates, yeşil biber ve tuz atılarak kıvama gelene kadar pişirilir.
BU İÇERİKLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Görüntülenme Sayısı :
948
Eklenme Tarihi :
21 Şubat 2013 Perşembe
Güncellenme Tarihi :
13 Haziran 2024 Perşembe