Barbun Tava - Bartın
Barbun Tava Malzemeleri Nelerdir
- 1000 g barbunya balığı
- 250 g un
- 10 g tuz
- 200 g ayçiçek yağı
Barbun Tava Nasıl Yapılır
Barbunları ayıklayarak yıkayınız. Önce tuzlayarak, sonra una bulayınız. Sıvı yağda kızgın ateşte tabak yardımıyla çevrilerek kızartarak servis ediniz.
Kaynak: Bartın Valiliği Bartın İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Bartın Yemekleri Kitabı 2013
Bartın Geleneksel Mutfak
Barbun Tava
Görsel Sahibi: Bartın İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü
BU İÇERİKLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Görüntülenme Sayısı :
4042
Eklenme Tarihi :
02 Temmuz 2019 Salı
Güncellenme Tarihi :
22 Mart 2022 Salı