Barbun Tava - Bartın
                
                
                    Barbun Tava Malzemeleri Nelerdir
	- 1000 g barbunya balığı 
 
	- 250 g un 
 
	- 10 g tuz 
 
	- 200 g ayçiçek yağı 
 
Barbun Tava Nasıl Yapılır
Barbunları ayıklayarak yıkayınız. Önce tuzlayarak, sonra una bulayınız. Sıvı yağda kızgın ateşte tabak yardımıyla çevrilerek kızartarak servis ediniz.
Kaynak: Bartın Valiliği Bartın İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Bartın Yemekleri Kitabı 2013
Bartın Geleneksel Mutfak
                 
                
                    
	
                        
                        
                            
                                    
                                        
                                        
                                            
Barbun Tava
                                            Görsel Sahibi: Bartın İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü
                                        
                                    
                                
                         
                        
                        
                    
 
                    
                    
                    
                    
                        BU İÇERİKLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
                        
                     
                 
                
                
             
            
            
                
                    Görüntülenme Sayısı :
                        6158   
                            Eklenme Tarihi :
                                02 Temmuz 2019 Salı   
                            Güncellenme Tarihi :
                                22 Mart 2022 Salı