Keşkek Üstü Kavurma - Denizli
Keşkek Üstü Kavurma Malzemeleri Nelerdir
- ½ kg. kuşbaşı et
- 250 g nohut
- 1 çorba kaşığı salça
- ½ kg. buğday
- 100 g tereyağı
Keşkek Üstü Kavurma Nasıl Yapılır
Nohut ve buğday bir gün önceden ıslatılır. Et bir tavada kavrulur, içine salça ve tereyağı ilave edilir. Sıcak su ve nohut eklenir ve pişirilir. Ayrı bir tencerede buğday haşlanır. İçine tereyağı konur. Servis tabağına keşkek, ortasına nohutlu etli yemek dökülerek servis yapılır.
Tarif: Fatma ARMAĞAN Denizli Kültür ve Turizm Müdürlüğü Yöresel Yemek Yarışması
Keşkek Üstü Kavurma
Görsel Sahibi: Denizli İl Müdürlüğü
BU İÇERİKLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Görüntülenme Sayısı :
6609
Eklenme Tarihi :
26 Şubat 2013 Salı
Güncellenme Tarihi :
10 Kasım 2022 Perşembe