Çorti - Muş
                
                
                    Çorti Malzemeleri Nelerdir
	- 2 kg kışlık hazırlanmış çorti ( lahana turşusu)
 
	- 1 kg kemikli dana eti
 
	- 1 su bardağı yarma (beyaz buğday)
 
	- 1 adet orta boy kuru soğan
 
	- 1 yemek kaşığı domates salçası
 
	- 1 yemek kaşığı pulbiber
 
Çorti Nasıl Yapılır
Çorti ve yarma bir tencerede kaynadıktan sonra kaynama esnasında etler ilave edilir. 1 saat kaynadıktan sonra 1 adet soğan, yağ, salça ve pulbiber kavrulup ilave edilir. Kıvama gelinceye kadar pişirilir. Piştikten sonra servis edilir.
                 
                
                    
	
                        
                        
                            
                                    
                                        
                                        
                                            
çorti aşı
                                            Görsel Sahibi: İl Müdürlüğü arşivi
                                        
                                    
                                
                         
                        
                        
                    
 
                    
                        
                            
                            Etli Sebze Yemekleri
                        
                        
                     
                    
                    
                    
                        BU İÇERİKLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
                        
                     
                 
                
                
             
            
            
                
                    Görüntülenme Sayısı :
                        14813   
                            Eklenme Tarihi :
                                04 Şubat 2013 Pazartesi   
                            Güncellenme Tarihi :
                                07 Mayıs 2025 Çarşamba