Dut Kavurması - Malatya
Dut Kavurması Malzemeleri Nelerdir
- Bir kase kuru dut
- 2 adet yumurta
- Yağ
- Bir tutam şeker
Dut Kavurması Nasıl Yapılır
Bir tencerede yağ kavrulur. Bunun üzerine temizlenmiş çekirdeksiz kuru dut dökülür ve karıştırılır. Ayrı bir tarafta iki yumurta çırpılır ve dut tamamen kavrulmadan tencereye dökülür, karıştırılır ayrıca bir parça şeker eklenir. Dutların üzerine dökülmüş olan yumurtalar tamamen pişmeden ateşten indirilir.
BU İÇERİKLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Görüntülenme Sayısı :
1786
Eklenme Tarihi :
21 Şubat 2013 Perşembe
Güncellenme Tarihi :
29 Mayıs 2024 Çarşamba