Etli Ekmek - Mardin
Malzemeler: 1 kg kıyma kişi sayısına göre ekmek hamuru 3 yemek kaşığı salça Bir tutam kırmızı pul biber Bir tutam karabiber Bir tutam tuz Hazırlanışı: Hamur açılır ve içine yağda kavrulmuş kıyma ve diğer malzemeler konulur. İkiye katlanıp etrafı kapatılır. (Katlandığında yarım lahmacun şeklini alır.) Katlanan etli ekmekler yağlı tepsiye dizilir ve sıcak fırına konur. Pişince servis edilir. Kaynak: İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü
Etli Ekmek, Fotoğraf: Baki ATEŞ
Görsel Sahibi: İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü
Etli Ekmek, Fotoğraf: Baki ATEŞ
Görsel Sahibi: İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü
Etli Ekmek, Fotoğraf: Baki ATEŞ
Görsel Sahibi: İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü
Hamur İşi ve Börekler
BU İÇERİKLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Görüntülenme Sayısı :
40305
Eklenme Tarihi :
07 Ağustos 2014 Perşembe
Güncellenme Tarihi :
14 Haziran 2018 Perşembe