Haşıl - Giresun
                
                
                    Haşıl Malzemeleri Nelerdir
	- 1/2 kg mısır yarması
 
	- 100 g kıyma
 
	- 125 gr tereyağı
 
	- 1 adet soğan
 
	- 1 çorba kaşığı pul biber, tuz
 
Haşıl Nasıl Yapılır
Tereyağ, soğan ve kıyma kavrulur. Dört bardak su ve tuz ilavesi ile buğday ve mısır yarması ile birlikte pişirilir. Pişirildikten sonra üzerine pul biber eklenerek servis yapılır. 
Kaynak: Giresun Valiliği Kültür Yayını, Giresun Yemekleri, Ağustos 2008
                 
                
                    
                    
                    
                    
                    
                        BU İÇERİKLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
                        
                     
                 
                
                
             
            
            
                
                    Görüntülenme Sayısı :
                        2185   
                            Eklenme Tarihi :
                                08 Mart 2013 Cuma   
                            Güncellenme Tarihi :
                                16 Şubat 2023 Perşembe