Haşıl - Giresun
Haşıl Malzemeleri Nelerdir
- 1/2 kg mısır yarması
- 100 g kıyma
- 125 gr tereyağı
- 1 adet soğan
- 1 çorba kaşığı pul biber, tuz
Haşıl Nasıl Yapılır
Tereyağ, soğan ve kıyma kavrulur. Dört bardak su ve tuz ilavesi ile buğday ve mısır yarması ile birlikte pişirilir. Pişirildikten sonra üzerine pul biber eklenerek servis yapılır.
Kaynak: Giresun Valiliği Kültür Yayını, Giresun Yemekleri, Ağustos 2008
BU İÇERİKLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Görüntülenme Sayısı :
1648
Eklenme Tarihi :
08 Mart 2013 Cuma
Güncellenme Tarihi :
16 Şubat 2023 Perşembe