Hörre Aşı - Ardahan
Hörre Aşı Malzemeleri Nelerdir
- 2 - 2,5 yemek kaşığı tereyağı
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 tatlı kaşığı salça
- 3 yemek kaşığı un
- 4-5 bardak su
Hörre Aşı Nasıl Yapılır
2 kaşık tereyağı ile un, kısık ateşte kavurulur. 5 bardak su eklenir, tuz ve karabiber ilave edildkten sonra başka bir tavada yarım kaşık tereyağı eklenip akabinde salçası ilave edilir. Bu karışımı çorbanın üzerine gezdirildikten sonra, sıcak olarak servis yapılır.
Hamur İşi ve Börekler
BU İÇERİKLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Görüntülenme Sayısı :
3528
Eklenme Tarihi :
05 Şubat 2013 Salı
Güncellenme Tarihi :
01 Şubat 2022 Salı