Palüze - Samsun
                
                
                    Palüze (Here)
Palüze İçin Gerekli Malzemeler Nelerdir?
	- 1 lt süt
 
	- 2 yemek kaşığı nişasta
 
	- 1,5 su bardağı toz şeker
 
	- 1 yemek kaşığı tereyağı
 
Palüze Nasıl Yapılır?
Süt, şeker ve nişasta karıştırılarak pişirilir. Muhallebi kıvamına gelince tabaklara konur. Üzerine kızdırılmış tereyağı gezdirilir.
Kaynak: Samsun Yemek Kitabı
 
 
 
                 
                
                    
	
                        
                        
                            
                                    
                                        
                                        
                                            
Pelüze
                                            Görsel Sahibi: Samsun İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü
                                        
                                    
                                
                         
                        
                        
                    
 
                    
                    
                    
                    
                        BU İÇERİKLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
                        
                     
                 
                
                
             
            
            
                
                    Görüntülenme Sayısı :
                        6268   
                            Eklenme Tarihi :
                                13 Mayıs 2019 Pazartesi   
                            Güncellenme Tarihi :
                                11 Eylül 2019 Çarşamba