Soğan Dolması - Van
                
                
                    Malzemeler:
- Van Balığı
- Balık havyarı
- Tuz ve karabiber
- Maydanoz
- Soğan
- Un, yumurta ve yağ
Malzemesi: Karaciğer zarı soyulur temizlenir. Ufak parçalar halinde doğranır. Tencereye yağ koyulur ciğer yağda hafif kavrulur üzerine salça, pul biber, karabiber, tuz ilave edilir. Üzerine yeterince kaynamış su ilave edip ciğerler pişirilir, Bir tarafta arpacık soğanlar soyulup ciğerlerin pişmesine yakın yemeğe ilave edilir. Soğanlarda pişince yemek servise alınır.
Kaynak: Van Kültür ve Turizm Envanteri III,  Halk Kültürü II, Sayfa: 224
 
                 
                
                    
	
                        
                        
                            
                                    
                                        
                                        
                                            
Soğan Dolması
                                            Görsel Sahibi: Van İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü
                                        
                                    
                                
                         
                        
                        
                    
 
                    
                        
                            
                            Etli Sebze Yemekleri
                        
                        
                     
                    
                    
                    
                        BU İÇERİKLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
                        
                     
                 
                
                
             
            
            
                
                    Görüntülenme Sayısı :
                        3476   
                            Eklenme Tarihi :
                                22 Haziran 2018 Cuma   
                            Güncellenme Tarihi :
                                24 Temmuz 2018 Salı