Derdimi Alan - Isparta
Derdimi Alan Malzemeleri Nelerdir
6-8 Kişilik – Pişirme Süresi: 15 dakika
- 1 su bardağı pekmez
- 3 çorba kaşığı tereyağı
- 2 adet kuru yufka
Derdimi Alan Nasıl Yapılır
Kızartılmış tereyağına pekmez ilave edilerek kaynatılır. Yufkalar küçük parçalar halinde bölünerek pekmezin üzerine eklenir ve servis yapılır.
Kaynak: Isparta İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü
Derdimi Alan
Görsel Sahibi: Isparta İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü
BU İÇERİKLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Görüntülenme Sayısı :
14167
Eklenme Tarihi :
21 Mart 2018 Çarşamba
Güncellenme Tarihi :
10 Ağustos 2023 Perşembe