Sucuklu Un Karıştırması - Denizli
Sucuklu Un Karıştırması Malzemeleri Nelerdir
- 1 su bardağı un
- Su • ½ kangal sucuk
- ½ tatlı kaşığı tuz
- 2 yemek kaşığı yağ
Sucuklu Un Karıştırması Nasıl Yapılır
Sucuk küçük küçük doğranır. Hafif kızartılır ve bir tabağa alınır. Aynı yağda un kavrulur ve içine biraz su ile tuz eklenir. Kaynayana kadar karıştırılır. Kaynadıktan sonra ocaktan alınarak, tabaktaki sucukların üzerine gezdirilir.
Tarif: Zübeyde AKYÜZ Denizli Kültür ve Turizm Müdürlüğü Yöresel Yemek Yarışması
sucuklu un kavurması
Görsel Sahibi: Denizli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü
BU İÇERİKLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Görüntülenme Sayısı :
7705
Eklenme Tarihi :
21 Şubat 2013 Perşembe
Güncellenme Tarihi :
26 Ekim 2022 Çarşamba