Borana - Karabük
Borana Malzemeleri Nelerdir
- 3 yumurta
- 250 g süzme yoğurt
- 3 diş sarımsak
- Kırmızı toz biber
- Tereyağı
Borana Nasıl Yapılır
Yumurtalar tereyağıyla pişirilir. Üzerine yoğurt dökülerek yeniden pişirilir. Sarımsak eklenir. Servis tabağına alındıktan sonra üzerine kızdırılmış kırmızı biberli tereyağı koyularak servis edilir.
Borana
Görsel Sahibi: Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı
BU İÇERİKLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Görüntülenme Sayısı :
15608
Eklenme Tarihi :
08 Mayıs 2019 Çarşamba
Güncellenme Tarihi :
24 Ekim 2023 Salı