Sıvama - Denizli
Sıvama Malzemeleri Nelerdir
- 1 kg kuzu kaburga
- Tuz
- Karabiber
- Kırmızıbiber
- 1 su bardağı sıcak su
- 1 su bardağı un
- ½ çay bardağı sıvı yağ
Sıvama Nasıl Yapılır
I ½ çay bardağı sıvı yağla tencerenin alt kısmı yağlanır. Bir sıra et, bir sıra baharat karışımı döşenir. Üstüne bir bardak sıcak su ilave edilir. Tencereyi kapatılır, hamur yapılan unla tencere kapağının çevresi kaplanır. Odun ateşinde ya da çok kısık ateşte 3 saat pişirilir.
BU İÇERİKLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Görüntülenme Sayısı :
2180
Eklenme Tarihi :
26 Şubat 2013 Salı
Güncellenme Tarihi :
22 Eylül 2022 Perşembe