Soğanlı Yumurta - Isparta
                
                
                    Soğanlı Yumurta Malzemeleri Nelerdir (4-6 kişilik)                                                                                            
	- 4 adet orta boy soğan
 
	- 4 adet yumurta
 
	- 1 çorba kaşığı tereyağı
 
	- Pul biber
 
	- Karabiber
 
	- Tuz
 
Soğanlı Yumurta Nasıl Yapılır
Piyazlık doğranan soğanlar tavaya alınır. Yağ ilave edilir ve soğanlar yumuşayıncaya kadar kavrulur. Üzerine yumurtalar kırılır. Tuz ilave edilip birkaç defa karıştırılır ve ocaktan alınır. Tavanın kapağı kapatılarak 10 dakika dinlendirilir. Pul biber ve karabiber ekilerek servis yapılır.
Kaynak: İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü
Isparta Geleneksel Mutfak
                 
                
                    
	
                        
                        
                            
                                    
                                        
                                        
                                            
Soğanlı Yumurta
                                            Görsel Sahibi: Isparta İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü
                                        
                                    
                                
                         
                        
                        
                    
 
                    
                    
                    
                    
                        BU İÇERİKLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
                        
                     
                 
                
                
             
            
            
                
                    Görüntülenme Sayısı :
                        3796   
                            Eklenme Tarihi :
                                20 Mart 2018 Salı   
                            Güncellenme Tarihi :
                                23 Mayıs 2023 Salı